Van prototype tot commercieel product.
Van student tot professional.

Kempische innovaties maar ook van ver daarbuiten worden hier getoond door bedrijven, start-ups, onderzoekers, opleidingen… De soms onbekende maar sterke Kempische innovatieve ondernemers en hun producten worden hier in beeld gebracht.

Je eigen stand op de SOON Experience area?

De ideale gelegenheden om jouw innovaties te presenteren aan de meer dan 2000 verwachte bezoekers op het grootste Innovatie Event in 2020 in de Kempen.

De focus op de SOON Experience Area ligt hoofdzakelijk op de beleving en het tonen van innovatieve projecten die de bezoeker prikkelt en stimuleert tot het uitbouwen van eco-systemen rond innovatie.

Kempische innovaties maar ook van ver daarbuiten kunnen hier getoond worden door bedrijven, start-ups, onderzoekers, opleidingen… Een unieke gelegenheid om de soms onbekende maar sterke Kempische innovatieve ondernemers en hun producten in beeld te brengen.

Er is een grote ruimte voorzien maar de plaatsen zijn niet onbeperkt. U kan zich kandidaat stellen om deel te nemen via onderstaande links. Hou er rekening mee dat er een selectie zal gebeuren waarbij de beleving en het innovatief karakter van uw voorstel als belangrijkste criteria zullen gehanteerd worden.

Praktisch

  • Deelname is gratis.
  • Elke stand wordt standaard uitgerust met: 1 tafel, een stoel en elektriciteit.
  • Er is wifi voorzien in de Experience Area. Heeft u speciale/extra noden gelieve dit mee te delen op uw inschrijvingsformulier. Beschrijf duidelijk wat u wenst te tonen op SOON 2020 en welke impact u wilt creëren met je creatieve idee.
  • We verwachten wel dat je stand bemand wordt van 9u tot 20u op 12 mei.

Inschrijven

Schrijf je in als student of professional!

Heeft u vragen?

Bedrijven nemen contact op via:
evie.vanseveren@thomasmore.be of 0491 74 63 32

Studenten, onderzoekers, docenten KU Leuven:
rita.thijs@kuleuven.be of 014 72 14 97

Studenten, onderzoekers, docenten Thomas More:
evie.vanseveren@thomasmore.be of 0491 74 63 32